De accommodatie

B&B ’t Skoôtje heeft een eigen ingang. Via de trap kom je in een ruime functionele kamer. De zithoek met TV staat naast het drumstel, die deze ruimte een heel eigen sfeer geeft. Naast de eettafel staat een keukenblokje met koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. In deze kamer staat een tweepersoons boxspring bed, waarvan de bedden ook uit elkaar gezet kunnen worden.
In de naastgelegen aparte slaapkamer staan 2 eenpersoonsbedden. Via de slaapkamer is de ingang naar de badkamer met wastafel, douchecabine en toilet.

Streekproducten.
‘s Morgens kunt u genieten van ons uitgebreide ontbijt. We verwennen u met streekproducten en eieren van de kippen die u bij het ontwaken hoort kakelen. Maak zelf een lekker kopje thee met honing van buurman The Bea. En…. natuurlijk ontbreken de skoôtjes niet.

Als het weer niet mee zit.
In beide kamers staat een boekenkast en er zijn veel gezelschapsspellen beschikbaar, mocht het eens regenachtig zijn. Met andere woorden: geniet van een partijtje schaak of een potje sjoelen.

Voorzieningen in de buurt.
Voor een lunch of diner kunt u in het zomerseizoen terecht bij het restaurant The Bea aan de overkant van de straat. 

Een paar kilometer van ’t Skoôtje vindt U een AH en een Aldi supermarkt. Verder is er een uitgebreide keuze in horeca en detailhandel in Medemblik.